ADANA / SEYHAN - Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. dönem 1. ortak sınav tarihleri belli olmuştur. Sınav tarihleri ve saatlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirisniz. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sevgili Öğrencier ve Değerli Veliler,

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği’nin 6. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendi hükmüne, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 43. maddesinin 1. fıkrasının (ğ) ve 45. maddesinin 1. fıkrasının (b) ile (c) bentlerindeki hükümlerine ve Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesinin 5. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendi hükmüne göre öğrencilerin öğrenme eksikliklerini belirlemek ve izlemek üzere İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulunda alınan karar doğrultusunda il geneli ortak sınavların yapılması kararlaştırılmıştır.

Sınavlarla ilgili gerekli bilglere aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz.

Şbt

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem derslerimiz 5 Şubat Pazartesi günü başlayacaktır. Genişleyen öğretmen kadromuz nedeniyle sınıflarımızın ders programları değişmiştir. Yeni ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimizin derslerine hazırlıklı gelmeleri önemlidir.

Ock

Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Şubat Dönemi sorumluluk sınavları 5 Şubat Pazartesi günü başlayacaktır. Sınav tarihleri ve saatlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sorumluluk sınavına girecek siz değerli öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ortak  sınav programı belli olmuştur. 30 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan ortak sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz. Sınav programına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi olarak eğitimin sac ayaklarından biri olan siz değerli velilerimizin eğitim sürecine katılmasını önemsemekteyiz. Bu nedenle mümkün olduğunca sizleri bu sürece dahil etmek için öğretmenlerimizle görüşme yapabileceğiniz zaman çizelgesi hazırladık. Veli görüşme saatlerinde öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz, öğrencinizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ekm

Sayın Veliler ve Sevgili Öğrenciler 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı derslerimiz 11 Eylül Pazartesi günü başlamış bulunmaktadır. Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi olarak tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız. Okulumuzun eğitim-öğretimiz aksatacak herhangi bir eksiği bulunmamaktadır.

Bu eğitim-öğretim yılında da tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Sınıflarımızın ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Sayın Veliler ve Sevgili Öğrenciler 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ders giriş ve çıkış saatlerimiz aşağıdaki gibidir. Sevgili Öğrencilerimizin bu saatlere uymasını özellikle rica ederiz.

Eyl

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı sorumluluk sınavları 11.09.2023 Pazartesi günü başlayacaktır. Sorumlu dersi olan öğrencilerimiz, dersin sınav tarihini ve saatini aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirler.

Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler 2022-2023 Eğiti-Öğretim yılı haziran dönemi sorumluluk sınavları 19 Haziran 2023 Pazartesi günü başlayacaktır. Sınav takvimi ve sorumlu dersi olan öğrenci listesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz.

Sorumluluk sınavlarına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler, daha önce duyurmuş olduğumuz 2.dönem 2. ortak sınavlar 29.05.2023 Pazartesi günü başlayacaktı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle bu tarihte okullar tatil edilmiştir. Tatil nedeniyle sınav tarihlerinde değişiklik yapılmıştır. Yeni sınav takvimini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Sınavda bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Değerli Veliler ve Sevgiler Öğrenciler, 2022-2023 Eğiğtim-Öğretim yılı 2. dönem 2. ortak sınav tarihleri belirlenmiştir. Sınav tarihleri ve saatlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınavlarda bütün öğrencilere başarılar dileriz.

Mrt

Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler, 2022-20223 eğitim-öğretim yılı 2. dönem sorumluluk sınavları 20.03.2023 Pazartesi günü başlayacaktır. Sorumluluğunuz olan dersleri ve sınav tarihlerini aşağıdaki listelerden öğrenebilirsiniz.

Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz...

Mrt

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem derslerimiz 13 Mart Pazartesi günü başlayacaktır. Sınıflarımızın ders programları aşağıdaki linkte yer almaktadır. Öğrencilerimizin ders programına bakıp derslerine hazırlıklı gelmeleri önemlidir.

Ara

19 Aralık 2022 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak ders programı aşağıdaki linktedir.